Rosas Sant Jordi

comprar rosas sant jordi

comprar rosas sant jordi

Haz tu pedido en nuestra WEB, por teléfono o pásate por una de nuestras tiendas de BARCELONA y disfrutarás de la mayor selección de Rosas y de artículos de SANT JORDI de la ciudad de Barcelona.

Abierto el 23 de Abril de 8h a 20h.
– Calle Balmes 171 (Esquina Diagonal)
– Calle Major de Sarria 72

¿Dónde comprar rosas para Sant Jordi en Barcelona?

Floristeria en Barcelona con servicio de envio a domicili de roses originales de Sant Jordi en Barcelona, rams de roses de Sant Jordi Cataluña, venta de rosas para Sant jordi, rosa gegant de

rosa sant jordi

rosa sant jordi

Sant Jordi, rosa vermella sant jordi simple amb funda i senyera de Sant Jordi, roses especials de Sant Jordi, rosas para sant jordi.

Rosas de Sant Jordi en Barcelona. Envio de flores a domicilio en Barcelona. Comprar y enviar rosas para Sant Jordi en Barcelona.

Sant Jordi – Patró de Catalunya, Gran Màrtir, cristià de família pagesa y rica va néixer a final del segle III a Capadòcia (Àsia Menor).

 

El nom original de Jordi prove del grec Giorgios que vol dir Pagès (Home que treballa al camp). Va ésser militar romà i tenia mes de 1000 homes al seu càrrec.

Peró la confrontació amb Dioclecià i la repartició dels seus bens al pobres al va porta a el empresonament, martiri i posterior decapitació, son fets quasi provats, encara qui ha gent que dubta de la seva existència.

No obstant en una església de Síria i també segons el Papa Gelasi pel allà el any 490 ja es esmentat Sant Jordi con una persona venerada. Sembla ser que va morir a Palestina a principis del segle IV.

A Catalunya es va a començar a venerar a Sant Jordi pels voltants de el segle X al Ripollès i mes tard al Bages, anys mes tart el seu culte va arribar al límits de Aragó.

Es llegendària la seva intervenció en la conquesta de les Balears i la de Barcelona per els voltants del any 900, peró Sant Jordi no es va fer popular del tot fins el segle XIII amb les Creuades i això ens va agermanar amb el Regne de Bizanci.

Alguns diuen que han estat on va néixer Sant Jordi i d altres han vist la seva tomba i el seu crani a un Castell de Àsia.

Altres diuen que les seves restes van ésser portades a Europa sota la protecció de Venècia per allà any 1400.

Ja en ple segle XX quan ja es creia perduda la pista de on podien ser les restes de Sant Jordi, uns estudiosos van oferir a la restaurada Generalitat de Catalunya un relicari amb les suposades restes del Sant. Esperem que així sigui i que Sant Jordi resti per fi en terres catalanes.

La Llegenda de Sant Jordi

El que de fet ha marcat la vida de Sant Jordi com a personatge de llegenda i la fet popular arreu del mon va ser el seu suposat enfrontament amb un Drac (Dimoni).

Unes versions diuen que en una ciutat pagana de la llunyana Líbia hi havia un Drac que la gent li va oferir anells i xais i desprès persones que a per mitjançant un sorteig eren oferides al Drac.

Un dia li va tocar la filla del rei ser entregada al drac i el mateix rei va oferir la ma de la seva filla a qui la salves i acabes amb la vida del Drac.

Es aleshores quan el Cavaller Sant Jordi es va enfrontar amb el Drac i va acabar amb la seva vida amb la espasa.

De la sang que es va vessar va sorgir un Jardí de rosers i de la rosa mes vermella i mes maca, Sant Jordi li va oferir a la seva estimada.

A les hores la ciutat es va convertit al cristianisme. Altres versions diuen que el fets van passar a Montblanc (Segarra) i així ho celebren cada any, altres diuen que va succeir al País Valencià.

Be potser el lloc seria el de menys, si que es ven certa la rellevància i el fet que Sant Jordi esta cada dia mes present en el Països Catalans.

La lluita de el Drac i el Sant es la representació del be contra el mal, en altres cultures el Drac es representat con un cocodril o inclús con un calamar gegant.

Sant Jordi avui dia

Els catalans celebrem Día de Sant Jordi el 23 d’Abril , essent el dia dels enamorats, on l´home regala una rosa a la seva estimada i la dona un llibre al seu estimat.

El dia del Llibre i de la Rosa es cada any mes gran i estimada per la gent de aquí i a la vegada exportada per la gent que ve de fora.

Curiositats

– La Creu de Sant Jordi es la distinció mes preuada per els catalans
que otorga la Generalitat de Catalunya a las persones que han fet
quelcom de rellevant per el nostre país.

-La Creu de Sant Jordi i la seva Bandera estan dins del Escut de la
Ciutat de Barcelona, i també en el Escut de F.C. Barcelona.

– El Palau Sant Jordi es el Palau d´Esports mes bonic i emblemàtic
de Catalunya, on acull manifestacions de tipus esportius, culturals i
socials i que es va inaugurar per els Jocs Olímpics de Barcelona al
any 1992.

La otra gran leyenda la recogió el costumbrista catalán Joan Amades que situó la lucha de San Jorge y el Dragón delante de las murallas de Montblanc.

Hace muchos años un dragón feroz aterrorizaba los alrededores de Montblanc.

Devoró a los animales hasta tal punto que amenazaba la integridad de los habitantes de Montblanc. Para evitar el ataque de la bestia se decidió librarle cada día un vecino.

Se realizó un sorteo entre la población, incluida la familia real, y la suerte quiso que la persona escogida fuera la hija del rey.

Cuando se disponía a ser engullida por el dragón apareció un caballero y la salvó hiriendo de muerte al dragón. Era San Jorge.

En el lugar donde el dragón derramó su sangre nació un rosal de rosas rojas. Desde entonces se mantiene la tradición catalana en la que los hombres regalan una rosa a su amada.

Anualmente, coincidiendo con el día de San Jorge (23 de abril) se organiza la Semana Medieval de Montblanc.

Durante dos fines de semana la villa revive su pasado y en calles, plazas y torres de la muralla lucen las banderas y estandartes señoriales.

Se celebran gran cantidad de actos que transportan al público asistente a la edad media: la representación de la leyenda de San Jorge, las escenas de la vida cotidiana, la cena medieval, un encuentro de fuego, el mercado medieval, la escenificación de las Cortes Catalanas, etc.

La semana Medieval de la leyenda de San Jorge se ha convertido en el gran escaparate de Montblanc.

Por su fidelidad y rigor histórico, variedad de actos y proyección exterior ha sido declarada Fiesta de interés Turístico Nacional en Cataluña y en el Estado Español.

Comprar rosas para Sant Jordi es fácil en nuestra web:Te facilitamos todo lo necesario para comprar rosas en Sant Jordi y venderlas para este dìa tan especial.